Salí de Cambrils

Escolars i Grups

Al Salí de Cambrils estem especialitzats en visites de grups organitzats i grups escolars. Ens adaptem a tots els publics amb un seguit de propostes concretes , tenint en compte les necessitats de cada demanda. El gaudi ès el denominador comú de totes les propostes , sense descuidar el rigor per transmetre coneixements. Podem organitzar activitats per a grups de fins a 80 persones, qualsevol dia de la setmana. Consulta a continuació els catàlegs i les tarifes per escoles o per grups organitztats.

Totes les activitats que es duran a terme en aquest centre parteixen d'una experiència única en un marc natural i
 cultural incomparable. No en va, tots els visitants tindran l'oportunitat de connectar amb la natura i la història geològica i social d'aquesta comarca a través del Patrimoni restaurat del Salí.

Una feina realitzada amb afecte i rigor històric, per a que 
serveixi de guia didàctica en un passeig que despertarà la inquietud necessària per convertir cada observació en una lliçó.

 

 

Si vols preparar una visita al Salí de Cambrils, envia'ns un correu electrònic a infosalicambrils@gmail.com o truca'ns 621244364.

Organitzarem amb tu una sortida inoblidable, oferin-te assistència per resoldre tots aquells dubtes que puguin surgir.

Ens adaptem a les vostres necessitats , de manera que podeu proposar canvis sobre les propostes que oferim i així aconseguir l'experiència que busqueu.